Slider

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași organizează, în perioada 13 – 17 aprilie 2019, „Zilele Porților Deschise”, un eveniment dedicat în principal elevilor din clasele IX-XII.

În cele cinci zile, tinerii pot participa la diverse acțiuni interactive la facultăți, vizite în laboratoare, cursuri deschise din mai multe domenii, tururi ghidate și prezentarea ofertei academice, dar și vizite la Muzeele Universității și workshop-uri organizate de specialiștii din cadrul departamentului SCOP care îi ajută pe elevi să se orienteze spre facultatea potrivită. Programul „Zilele Porților Deschise” le propune elevilor o modalitate directă și interactivă de a face cunoștință cu viața de student, dincolo de simpla consultare a ofertei de admitere. UMF Iași organizează acest eveniment împreună cu Societățile Studențești care funcționează în cadrul Universității: Societatea Studenților Mediciniști, Societatea Studenților Stomatologi, Societatea Studenților Farmaciști și Asociația Studenților Bioingineri.

Detalii »


image

Înscrieri la Zilele Porților Deschise

Formularul de înscriere permite realizarea unui „orar” personalizat, cu activități din oră în oră. Profesorii care însoțesc elevii pot realiza programări comune pentru întreg grupul

Formular de înscriere »


image

Program complet pentru Zilele Porților Deschise

În fiecare zi a evenimentului sunt organizate tururi ale universității și ale facultăților. Pe tot traseul turului, care are durata de 50 de minute, participanții (elevi, profesori și părinți) vor fi însoțiți de un student voluntar.

Program complet »