Contact
Tur virtual

Comunicate de presa

UMF Iasi   >   Comunicate de presa

Admiterea pentru programele de studii cu predare în limba română, engleză sau franceză pe locuri cu taxă în valută
Admiterea pentru programele de studii cu predare în limba română, engleză sau franceză pe locuri cu taxă în valută
Senatul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a aprobat Metodologia proprie pentru concursul de admitere prin evaluarea performanțelor școlare și a realizărilor personale ale candidaților, pentru programele de studii cu predare în limba română, engleză sau franceză pe locuri cu taxă în valută, în anul universitar 2019-2020. Concursul de admitere se desfășoară prin selecţie de dosare, conform Metodologiei admiterii la studii în anul I, pe cont propriu valutar, a cetăţenilor din state UE şi Non–UE, în trei etape: înscrierea online a candidaţilor; depunerea dosarelor în format fizic şi evaluarea dosarelor și stabilirea ierarhiei candidaţilor.
21 IANUARIE 2019

Metodologia și calendarul concursului de admitere pentru românii de pretutindeni
Metodologia și calendarul concursului de admitere pentru românii de pretutindeni
În ședința din 15 ianuarie 2019, Senatul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a aprobat Metodologia de admitere a concursului de admitere pentru românii de pretutindeni pentru anul universitar 2019/2020. Candidații vor fi admiși pe bază de concurs de dosar.
18 IANUARIE 2019

S-a publicat Metodologia de admitere pentru anul universitar 2019/2020
În ședința din 15 ianuarie 2019, Senatul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a aprobat Metodologia proprie privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în UMF Iași, în 2019. Noutățile din acest an sunt două programe de licență noi, în cadrul Facultăților de Farmacie și de Medicină Dentară, sub rezerva acreditării programului de către ARACIS și publicării în Monitorul Oficial a Hotărârii de Guvern privind aprobarea Nomenclatorului domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare şi a structurii instituţiilor de învăţământ superior.
17 IANUARIE 2019

Zilele UMF Iași 2018: sărbătoarea excelenței în educația medicală
Au trecut 139 de ani de când profesorul Leon Scullyținea primul curs de anatomie la proaspăt înființata Facultate de Medicină ieșeană.Acel moment inaugural, care marchează începutul învățământului superior medicalieșean – este sărbătorit în fiecare an, la început de decembrie, laUniversitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Un bun prilejde a celebra excelența în educație printr-o serie de manifestări științifice șiculturale, prin acțiuni caritabile și concerte extraordinare, care vor avea locîn perioada 6-9 decembrie.
4 DECEMBRIE 2018

Rezidențiat 2018: mai multe locuri, mai mulți candidați
Au mai rămas doar câteva zile până când absolvențiiuniversităților de medicină și farmacie din țară vor da concursul de intrare înrezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicinădentară și farmacie, organizat de Ministerul Sănătății. Concursul se desfășoarăpe 18 noiembrie 2018 în șase centre universitare: București, Cluj-Napoca,Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.
14 NOIEMBRIE 2018

Conducerea UMF Iași anunță demararea unei investiții de peste 26 milioane lei în clădirea „Asclepios”
Proiectul „Recompartimentarea, modernizareaspațiilor de învățământ, cu păstrarea funcționalului existent” destinatclădirii „Asclepios” (str. Ghigore Ghica Vodă nr.13) a Universității deMedicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași a fost admis la finanțare și esteîn faza de contractare.
17 OCTOMBRIE 2018

Termeni si conditii
Forum
Link-uri utile
Editura UMF
News UMF Iasi
Radio U
Copyright © 2010-2019 | Universitatea Grigore T. Popa - Iasi. Toate drepturile rezervate.