Universitatea Gr. T. Popa - Iasi UNIVERSITATEA DE MEDICINA ȘI FARMACIE
GRIGORE T. POPA  IAȘI
Skip to main content
Go Search
  

UMF Iasi > SCOP > Absolventii si Piata Muncii

   

Mesajul Prof.dr. Maria STAMATIN,

Prorector studii postuniversitare şi formare profesionala continuă 

      Dragi absolventi, va adresez invitatia de a participa la un studiu care intentioneaza sa ofere o imagine de ansamblu asupra situatiei actuale dar si a traseului profesional parcurs de catre cei care au urmat studiile universitare in institutia noastra.  Demersul nostru are la bază considerentul ca absolventii sunt cei care pot evalua cel mai bine calitatea şi utilitatea studiilor urmate în universitatea noastră. Prin urmare,  cu ajutorul informațiilor primite de la dvs., dorim sa contribuim la imbunatatirea calitatii programelor de studii universitare. In final, pentru studentii de acum si viitorii vostri colegi, aceste repere ar putea insemna o pregatire mai adecvata pentru confruntarea cu cerintele acestei profesii.


Informatii utile

       Studiul se desfasoara in cadrul proiectului „Absolventii si Piata Muncii”, co-finantat din Fondul Social European, iniţiat şi coordonat de Consiliul National pentru Finantarea Invatamantului Superior in colaborare cu Institutul INCHER – Kassel, Germania este implementat în 54 de universitati (de stat si particulare) şi urmăreşte traseul Dumneavoastră profesional dupa absolvirea studiilor de licenta.  

      Contributia dvs. la prezentul studiu este importanta pentru obtinerea unor rezultate semnificative, intrucat o imagine cuprinzatoare a situatiei absolventilor poate fi obtinuta numai printr-o larga participare.

      Va multumim pentru sprijinul si participarea dvs.

Rolul universitatii in proiect:


Participarea la realizarea activitatilor specifice proiectului:

  • Dezvoltarea chestionarului la nivel national si particularizarea acestuia pentru anumite domenii de interes si/sau cerintele specifice de la nivel
  • Consolidarea si validarea, la nivel institutional, a bazei de date privind absolventii
  • Aplicarea chestionarelor la nivel institutional

Participarea activa la evenimentele necesare implementarii proiectului

Ce urmareste universitatea prin implicarea in proiectul APM:

       Prin implicarea in proiectul « Absolventii si Piata Muncii » Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” – Iași urmareste implementarea unui studiu de monitorizare a insertiei pe piata muncii a absolventilor sai precum si dezvoltarea si consolidarea capacitatii institutionale necesare realizarii periodice a unor astfel de studii de monitorizare, cu caracter permanent. 

Echipa proiectului (institutionala)

Prof.dr. Maria STAMATIN,

Prorector studii postuniversitare şi formare profesionala continuă

    - Coordonator institutional

Psih.dr. George Macarie

    - Responsabil institutional

Contact:
George Macarie
Tel : 0742 077 901
e-mail :
scop.umf@gmail.com

     
Copyright © 2010-2017 Universitatea Grigore T. Popa - Iasi. Toate drepturile rezervate.