Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Senatul UMF Iași a validat scoaterea la concurs a 97 de posturi didactice

​Senatul UMF Iași a validat scoaterea la concurs a 97 de posturi didactice​​

Senatul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" din Iași  întrunit în ședință de lucru  marți, 29 octombrie a.c., a validat posturile didactice vacante în statele de funcții și propuse pentru a fi scoase la concurs, sesiunea noiembrie 2019 - februarie 2020, pe perioadă nedeterminată la Facultățile de Medicină, Medicină Dentară, Bioinginerie Medicală și Farmacie și pentru perioadă determinată, la Facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Bioinginerie Medicală.

Am susținut scoaterea la concurs a tuturor posturilor didactice libere în statele de funcții ale facultăților și, ca de fiecare dată de când sunt rector, m-am dus personal la București cu propunerile noastre, pentru a mă asigura că nu sunt probleme la Ministerul Educației. Cadrele noastre didactice sunt bine pregătite, au rezultate foarte bune, atât pe plan didactic, cât și partea de cercetare, și mi se pare firesc , odată îndeplinite condițiile de promovare, să își dorească să avanseze în grad", a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași.

La Facultatea de Medicină, pentru perioadă nedeterminată, se vor scoate la concurs patru posturi de profesor, 16 de conferențiar, nouă de șef lucrări și patru de asistent.

La Facultatea de Medicină Dentară: două posturi de profesor, trei de conferențiar, opt de șef lucrări și șapte de asistent.

La Facultatea de Farmacie: un post de profesor, un post de conferențiar și 13 de șef lucrări.

La Facultatea de Bioinginerie Medicală -  două  de conferențiar, trei de șef lucrări și  post de asistent

Pentru perioadă determinată, se vor scoate la concurs 19 posturi de asistent  - la Medicină, cinci posturi de asistent - la Medicină Dentară și trei la Bioinginerie Medicală.​

​​