Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Biblioteca Universitară își reia activitatea cu publicul

​​Biblioteca Universitară își reia activitatea cu publicul​​

​​

Începând cu data de 20.05.2020, Biblioteca Universitară își reia activitatea cu publicul, după cum urmează:

  • Ghișeele de împrumut din spatele bibliotecii vor fi deschise de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-14.00. La aceste ghișee se vor efectua restituiri / împrumuturi de cursuri și se vor ștampila fișele de lichidare. Împrumutul altor publicații din fondul bibliotecii (pentru 5 zile calendaristice) se va efectua pe bază de solicitare trimisă cu o zi înainte prin e-mail (library@umfiasi.ro). Precizați numele, prenumele, facultatea, anul de studiu, telefonul de contact și publicația solicitată (titlul, autorul, anul apariției). Consultați în prealabil catalogul on-line al bibliotecii pentru a verifica prezența publicației în fondul bibliotecii
    (http://liberty5.umfiasi.ro:8080/liberty/libraryHome.do).
  • Pentru studenții din anii terminali care lucrează la redactarea lucrarilor de licență, solicitarea / furnizarea bibliografiilor se va face prin e-mail, în urma solicitărilor trimise pe adresa de e-mail laura.smochina@umfiasi.ro (precizați numele, prenumele, facultatea, anul de studiu, cuvintele cheie și titlul lucrarii).
  • Pentru întrebări suplimentare apelați 0232 218224 sau trimiteți e-mail pe adresa menționată.
  • SĂLILE DE LECTURĂ RĂMÂN ÎNCHISE
  • Vă rugăm respectați regulile de protecție impuse la nivel național: purtați masca de protecție, dezinfectați-vă mâinile și păstrați distanța de 2 metri pentru evitarea contaminării.