Universitatea Gr. T. Popa - Iasi UNIVERSITATEA DE MEDICINA ȘI FARMACIE
GRIGORE T. POPA  IAȘI
Salt la conținutul principal
Se începe căutarea
  

UMF Iasi > Admitere > Admitere - iulie 2010
REZULTATELE CONCURSULUI DE ADMITERE DIN IULIE 2010 DUPA FINALIZAREA INSCRIERILOR

FACULTATEA DE MEDICINA
Medicina Generala - cu taxa
Asistenta Medicala Generala si Moase- fara taxa
Asistenta Medicala Generala si Moase- cu taxa

FACULTATEA DE MEDICINA DENTARA
Medicina dentara- fara taxa
Medicina dentara- cu taxa
Tehnica dentara- fara taxa
Tehnica dentara- cu taxa

FACULTATEA DE FARMACIE
Farmacie - cu taxa
Asistenta de Farmacie - cu taxa
FACULTATEA DE BIOINGINERIE MEDICALA
Bioinginerie medicala - fara taxa
Bioinginerie medicala- cu taxa

Balneofiziokinetoterapie- cu taxa

 

IN ATENTIA CANDIDATILOR LA CONCURSUL DE ADMITERE

Candidaţii admisi pe locuri fara taxa se vor prezenta pâna pe data de 5 septembrie pentru confirmarea inscrierii in anul I de studii.

Locurile pentru scolarizare cu taxa se ocupa tot in ordinea strict descrescatoare a mediilor. In acest scop, pâna pe data de 10 septembrie se primesc cererile pentru a studia in regim cu taxa, din partea celor aflaţi sub “linia de admitere” in regim bugetar, dar care au obţinut media minim 5,00 (cinci) la testul grila.

Cererile se soluţioneaza in ordinea descrescatoare a mediilor in limita numarului de locuri ramase neocupate sau eliberate prin retragerea unor candidaţi.

Mediile/punctele obţinute de candidaţi sunt valabile pentru stabilirea ordinii de clasificare numai la instituţia si specializarea la care acestia au candidat, potrivit celor menţionate de candidat in cererea de inscriere.

Actele candidaţilor respinsi se restituie acestora, la cerere, pe baza actului de identitate, de catre fiecare facultate, in cadrul programului de lucru al decanatului, fara perceperea unei taxe.

REZULTATE - ADMITERE IULIE 2010

             MEDICINA GENERALA

              MEDICINA DENTARA

             FARMACIE

              ASISTENTA MEDICALA GENERALA BACAU 

Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iasi organizeaza concurs de admitere pentru urmatoarele specializari: Medicina, Medicina Dentara, Farmacie, Moase, Asistenta Medicala Generala (Iasi, Botosani si Bacau), Radiologie si imagistica, Laborator clinic, Audiologie si protezare auditiva, Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare, Tehnica dentara, Asistenta dentara, Asistenta de farmacie, Nutritie si dietetica.

Testul grila va avea loc in data de 21 iulie 2010. Intrarea candidatilor in sali se face intre orele 8.00-9.00. Examenul incepe la ora 10.00 si tine timp de 3 ore. Repartitia pe sali a candidatilor va fi afisata cu o zi inaintea examenului.
     
Copyright © 2010-2017 Universitatea Grigore T. Popa - Iasi. Toate drepturile rezervate.