Universitatea Gr. T. Popa - Iasi UNIVERSITATEA DE MEDICINA ȘI FARMACIE
GRIGORE T. POPA  IAȘI
Salt la conținutul principal
Se începe căutarea
  

UMF Iasi > Noutati > Normele și principiile de conduită morală și profesională în mediul academic
”Calitate în educație prin cunoașterea și respectarea deontologiei și eticii academice” – CEMED2018
Proiect cofinanțat din Fondul de Dezvoltare Instituțională 2018

Domeniul 5: Îmbunătățirea calității activității didactice, inclusiv a respectării deontologiei și eticii academice
Beneficiar: Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” IAȘI
WORKSHOP
”Norme si principii de conduita morala si profesionala in mediul academic”
Proiectul ”Calitate in educatie prin cunoasterea si respectarea deontologiei si eticii academice” – CEMED2018 are ca obiectiv general îmbunatatirea calitatii actului educativ si a deontologiei si eticii academice in cadrul UMF Iasi prin realizarea de bune practici si implementarea unor mecanisme de instruire a cadrelor didactice si a studentilor in vederea aplicarii normelor de conduita morala si profesionala de catre comunitatea academica.
    Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
  1. Perfectionarea continua a comunitatii academice din cadrul UMF Iasi in vederea cresterea nivelului cunostintelor privind normele de conduita morala si profesionala, valorificarea si diseminarea rezultatelor cercetarii si abaterile de la buna conduita in cercetare.
  2. Promovarea respectarii deontologiei si eticii academice pentru prevenirea si solutionarea eficienta a situatiilor de incalcare a normelor de conduita morala si profesionala precum si a abaterilor de la bunele practici in cercetare in cadrul comunitatii academice din UMF Iasi prin intensificarea activitatilor de verificare anti-plagiat.
  3. Constientizarea comunitatii academice a UMF Iasi asupra importantei normelor de conduita morala si profesionala in realizarea actului educativ si a rolului de model, consilier si factor motivator a cadrului didactic.
În cadrul proiectului va fi organizat workshop-ul ”Norme si principii de conduita morala si profesionala in mediul academic”, la care sunt invitați să participe 50 de cadre didactice și 25 de studenți, membri ai comunității academice ai UMF Grigore T. Popa Iași.
Workshop-ul se va desfasura la Centrul de Limbi Moderne al UMF Grigore T. Popa Iași, în perioadele14-16.09.2018, 20-23.09.2018, 28-30.09.2018.
Înscrierile se fac  prin completarea online a formularelor de înscriere pînă la data de 12 septembrie 2018.
     
Copyright © 2010-2017 Universitatea Grigore T. Popa - Iasi. Toate drepturile rezervate.