Universitatea Gr. T. Popa - Iasi UNIVERSITATEA DE MEDICINA ȘI FARMACIE
GRIGORE T. POPA  IAȘI
Salt la conținutul principal
Se începe căutarea
  

UMF Iasi > Noutati > Ziua Mondială a Sănătații sărbătorită la UMF Iași
 

Ziua Mondială a Sănătații - 2017

Societatea Studenților Farmaciști Iași (SSFI), din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” a sărbătorit, în acest an, Ziua Mondială a Sănătății, în data de 2 aprilie 2017, ora 10, în Parcul Expoziției prin desfășurarea evenimentului: Activități fizice de loisir pentru fiecare!, în colaborare cu Serviciul de Promovare a Sănătații – Direcția de Sănătate Publică Iași (dr. Daniel Mardare) și Școala Postliceală Sanitară „Grigore Ghica-Vodă” Iași, susținut cu materiale sportive de Decathlon Iași.

Prin astfel de activități se dorește promovarea unui stil de viață activ în cadrul familiei, prin practicarea unor jocuri dinamice, ștafete sau jocuri sportive, accesibile atât copiilor, tinerilor, cât și adulților, în vederea petrecerii timpului liber, în mod plăcut și sănătos.

Coordonatorii proiectului: student Răzvan Caliga (SSFI) și Șef lucr.dr. Gynetta Vanvu.

***

Ziua Mondială a Sănătății se marchează, în fiecare an la 7 aprilie, începând din 1950. În 1948, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a găzduit prima întrunire la nivel mondial dedicată sănătății, în cadrul căreia s-a hotărât aniversarea, la 7 aprilie a Zilei mondiale a sănătății. OMS este o instituție specializată a Națiunilor Unite, fiind creată la 22 iulie 1946, cu sediul la Geneva.

 

     
Copyright © 2010-2017 Universitatea Grigore T. Popa - Iasi. Toate drepturile rezervate.