Universitatea Gr. T. Popa - Iasi UNIVERSITATEA DE MEDICINA ȘI FARMACIE
GRIGORE T. POPA  IAȘI
Salt la conținutul principal
Se începe căutarea
  

Peste 600 de elevi de clasa a XII-a s-au înscris pentru a susține simularea concursului de admitere la UMF Iași

                                                                                         

    Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" Iași împreună cu Societatea Studenților Mediciniști din UMF organizează sâmbătă, 11 martie, prima sesiune din acest an a simulării concursului de admitere. Aceasta va avea loc la toate specializările din cadrul celor patru facultăți ale universității: Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Bioinginerie Medicală, Asistență Medicală Generală, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară, Balneo-fiziokinetoterapie și Recuperare.

    Candidații au plătit o taxă de înscriere în valoare de 40 de lei și au completat un formular de înscriere atașând dovada plății iar în data de 9 martie vor putea verifica în ce săli au fost repartizați.

    „Simularea examenului de admitere, care se desfășoară în aceeași parametri cu examenul propriu-zis din iulie, ajută foarte mult candidații. Aceștia se pot obișnui cu atmosfera de examen, fac exerciții de gestionare a emoțiilor și își fac o evaluare a cunoștințelor." au precizat studenții organizatori.

    Viitorii studenți nu vor putea opta pentru simularea examenului la mai multe facultăți deoarece toate au loc în aceeași zi și la aceeași oră. Accesul în sala de concurs se face în baza cărții de identitate și a chitanței originale primită de la bancă.

    Cea de-a doua sesiune de simulare a examenului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" Iași va avea loc în data de 7 mai 2017.

 
Copyright © 2010-2017 Universitatea Grigore T. Popa - Iasi. Toate drepturile rezervate.