Salt la conținutul principal
Universitatea Gr. T. Popa - Iasi

FACULTATEA DE FARMACIE

Se începe căutarea
FACULTATEA DE FARMACIE
  

FACULTATEA DE FARMACIE > Pagini > default
Prima pagina Farmacie


Bine ati venit pe site-ul Facultatii de FarmacieFacultatea de Farmacie din Iasi este o institutie academica structurata si organizata conform unor principii moderne, fiind de asemeni una dintre cele mai prestigioase facultati cu profil medical din tara - la nivel regional, national si chiar international.
Istoricul sau a fost influentat de numeroase personalitati din medicina româneasca, iar multi dintre absolventii sai reprezinta acum nume semnificative pentru farmacologia româneasca si internationala. Trecutul sau onorabil si prezentul dinamic si modern constituie premizele pentru un viitor stralucit.
Bine ati venit pe site-ul Facultatii de Farmacie

          Facultatea de Farmacie din Iasi este o institutie academica structurata si organizata conform unor principii moderne, fiind de asemeni una dintre cele mai prestigioase facultati cu profil medical din tara - la nivel regional, national si chiar international.

          Istoricul sau a fost influentat de numeroase personalitati din medicina româneasca, iar multi dintre absolventii sai reprezinta acum nume semnificative pentru farmacologia româneasca si internationala. Trecutul sau onorabil si prezentul dinamic si modern constituie premizele pentru un viitor stralucit. detalii...

 
 

 Facultatea de Farmacie

Facultatea de Farmacie Iasi

 Secretariat

Secretar - sef: Elena Marin
Adresa:
Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iasi
Facultatea de Farmacie
Str. Universitatii, nr. 16, cod 700115, Iasi, Romania
Telefon: +40.232.301.623
+40.232.301.617
Fax:
Email: secretariat-farmacie@umfiasi.ro