Universitatea Gr. T. Popa - Iasi UNIVERSITATEA DE MEDICINA ȘI FARMACIE
GRIGORE T. POPA  IAȘI
Skip to main content
Go Search
  

4 - 6 Aprilie 2014 - Ediţia a XVIII-a a Zilelor Facultății de Medicină Dentară 

 

Dragi Colegi,

Cea de a 18-a Editie a Zilelor Facultatii de Medicina Dentara va intampina sub semnul Francofoniei, al performantelor profesionale si al primaverii. Consideram prezenta in premiera in Romania a Board-ului Confederatiei Decanilor Facultatilor de Medicina Dentara de Expresie Total sau Partial Franceza un real privilegiu pentru noi, derulandu-se simultan, pe langa participarea activa la Programul Stiintific, si evaluarea Facultatii de Medicina Dentara din Iasi din punct de vedere al standardelor educationale actuale.

Tema Congresului reuneste doua fatete cu profund impact practic, performanta la care tindem în fiecare zi, pe care o materializam prin intermediul biomaterialelor, al tehnicilor si tehnologiilor de avangarda, in acelasi timp detaliindu-se posibilitatile de management ale limitarii sau evitarii malpraxisului in practica curenta.  

Prezenta Academiei Nationale Franceze de Chirurgie Dentara, a Academiei Române, a Academiei de Stiinte Medicale si a Academiei de Stiinte din Republica Moldova confera evenimentului stiintific standarde reale, ce guverneaza latura educationala si medicala contemporana.

Programul stiintific variat aduce în prim plan importanta componentei practice, materializata prin hands on-uri destinate urgentelor medico-dentare prin intermediul manechinelor performante computerizate si in egala masura reabilitarii implanto-protetice. 

 Va asteptam cu drag la aceasta manifestare si la evenimentele care se vor derula in cadrul sau, si pe care le puteti regasi in Programul Stiintifica anexat.   PROGRAMUL ACTIVITATILOR ZILELE FACULTATII

 

Cu aleasa pretuire,

Presedinte Congres,

Prof. Univ. Dr. Norina Forna,

Decan, Facultatea de Medicina Dentara

 

 
Copyright © 2010-2017 Universitatea Grigore T. Popa - Iasi. Toate drepturile rezervate.